понеделник, 19 февруари 2024 г.

Роби Баджо отпразнува рожденния си ден като откри акаунт в Инстаграм

Италианската легенда Роберто Баджо навърши 57 години вчера и отпразнува рождения си ден, като стартира официален акаунт в Instagram.
Бившият играч на Фиорентина, Ювентус, Милан, Интер, Болоня, Бреша нямаше официален акаунт в социалните мрежи до сега, когато реши да пусне своя профил в Instagram в деня на 57-ия си рожден ден. Той се нарича robybaggio_official и се управлява от дъщерята на Божествената опашка, Валентина.

Първата история на Баджо в Instagram беше поздрав за рождения ден от президента на ФИФА Джани Инфантино. Втората беше негова снимка с послание към последователите му, написано от дъщеря му.

"Здравейте всички! На рождения ден на баща ми най-накрая създадохме неговия ЕДИНСТВЕН ОФИЦИАЛЕН акаунт в социалните медии. Следвайте го и спрете да следвате фалшивите! Много благодаря."

Баджо също така сподели пожелания за рождения му ден от първия си професионален клуб Виченца и послание към италианската тенис звезда Яник Синер, който спечели титлата в Ротердам в неделя.

„Чух те да говориш по време на интервю преди няколко дни, след невероятния ти успех в Австралия и твоята скромност и чистота ме поразиха“, написа Баджо. „Пожелавам ви да запазите тези ценности като основа на живота си. Сигурен съм, че вашият растеж никога няма да свърши!“

Няма коментари:

Публикуване на коментар