петък, 8 март 2013 г.

Голмайсторът от САЩ’94 Олег Саленко пада пиян под масата в ефир (ВИДЕО)

Голмайсторът от световното първенство в САЩ през 1994 г. Олег Саленко дойде пиян за участие в телевизионно предаване и падна под масата.
Резилът на бившия централен нападател на "Зенит", "Динамо" (Киев), "Логронес", "Валенсия", "Рейнджърс", "Кордоба" и "Погон" бе показан в директен ефир по тв канала "Футбол", където той е експерт.

Камерата показа как видимо пияният  Саленко се свлича под масата и прави един неуспешен опит да се изправи, преди да успее отново да се закрепи на краката си.

Другите двама в студиото - водещият Сергей Панасюк и вторият експерт Вадим Евтушенко, бивш нападател на "Динамо" (К) и национал на СССР, се направиха, че нищо особено не е станало.

"Вчера тичах и съм се контузил", опита се да замаже грандиозния гаф Саленко.

Той е рекордьор по голове в един мач на световно първенство. В САЩ през 1994 г. таранът се разписа 5 пъти във вратата на Камерун в последния мач от предварителната група, като се говори, че резултатът 6:1 е в най-добрия случай съмнителен. Заради тогавашната система от 24 финалисти само победа с голям резултат оставяше шансове на Русия да се надява на класиране на 1/8-финал. Това обаче не стана.

Петте гола срещу Камерун и реализираната дузпа при 1:3 от Швеция направиха Саленко голмейстор на световното в САЩ заедно с Христо Стоичков. Камата също вкара 6 гола, но в 7 мача. Тогава обаче "Златната обувка" за голмайстор на световното взеха и двамата.

24chasa.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар