понеделник, 21 октомври 2013 г.

Герой от САЩ`94 подаде ръка на Нефтохимик

Оказа, се че Нефтохимик ще го има! Местни момчета са обещали да играят без пари, само и само "шейховете" да продължат участието си в "А" група.

След оттеглянето на спонсорите Валентин Каравълчев, Николай Филипов, както и фирмата "ЕМУ", голяма част от играчите напускат клуба заради липсата на финанси.

"Шейховете" все пак ще доиграят полусезона, след което пак ще се умува какво да се прави. Футболистите, които не са от Бургас, напускат заради невъзможността да им плащат квартири и заплати. По-рано пред БЛИЦ това разкри и членът на Управителния съвет на клуба Николай Тодоров, който също така каза, че Нафтата вече няма да домакинства на "Лазур".

В клубната каса няма нито стотинка, а крайният срок за плащането на 48-те хиляди лева на Черноморец за забавените 4 наема на спортното съоръжение трябва да се приведат до утре. При това положение "шейховете" най-вероятно ще играят домакинските си мачове в Несебър.

В Нефтохимик продължават да търсят спонсори, след като бяха отрязани и от "Лукойл". С тежката задача да намират пари се нагърбват Николай Тодоров и Костадин Джамбазов. Последният вече нямад а е само изпълнителен директор, а и старши треньор.

От Нефтохимик съобщиха също така, че ръка на клуба в изключително тежката ситуация е подал Златко Янков. Джамбазов няма нужния лиценз, като ще се използва този на героя от САЩ`94.

Няма коментари:

Публикуване на коментар