четвъртък, 28 януари 2021 г.

Саленко разкри какво му е казал Стоичков при подялбата на "Златната обувка"

Руснакът Олег Саленко е смятан за човека, помрачил триумфа на Христо Стоичков от вълшебното американско лято през 1994 г. Както е известно, Камата дели наградата си за голмайстор на световното първенство преди 21 години със същия Саленко, с когото имат по 6 гола, въпреки че България изиграва 7 мача в САЩ, а Русия - само 3.

Запитвали ли сте се какво са си казали Саленко и Стоичков по време на награждаването си в края на турнира? И кой какви чувства е изпитвал? Е, това вече е известно. Разкри го самият Саленко.

От думите му става ясно, че никой не е изпитвал злоба към другия, въпреки че са се шегували на тази тема."На церемонията по награждаването разговарях със Стоичков. Тогава той играеше за Барселона, а аз за Валенсия. Та той ми каза: "Стана ми жал за вас, тъй като можехте да вкарате повече голове". А аз му отгооврих: "Така ли, Христо, бъдете благодарен, че Русия не премина груповата фаза". И двамата се засмяхме от сърце", разкрива руснакът.

От думите му става ясно, че никой не е изпитвал злоба към другия, въпреки че са се шегували на тази тема.

"На церемонията по награждаването разговарях със Стоичков. Тогава той играеше за Барселона, а аз за Валенсия. Та той ми каза: "Стана ми жал за вас, тъй като можехте да вкарате повече голове". А аз му отговорих: "Така ли, Христо, бъдете благодарен, че Русия не премина груповата фаза". И двамата се засмяхме от сърце", разкрива руснакът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар