сряда, 26 февруари 2014 г.

Вижте разтърсващата история на Киряков

Екшън сцени, тежък сблъсък на характери, откровена изповед и процъфтяването на една чиста любов. Това са само част от емоциите, които ще се разразят в третия ден от живота на супергероите в Базата.

„Няма как да събереш на едно място толкова силни характери и между тях да не прехвърчат искри - и в добрия, и в лошия смисъл”. Така главният редактор на най-мащабното риалити – Ники Николов, коментира изобилието от интересни събития, разтърсващи Къртицата 2 броени дни, след като участниците пристъпиха прага на Базата.

Изолацията от външния свят взима своите “емоционални жертви” и още в първите дни Илиян Киряков сподели личната си драма пред останалите. Мълчаливият спортист драматично описа престоя си в Кипър, където от футболна звезда е стигнал до разпоредител на градския плаж, който къса билетчета.

Киряков призна, че най-страшното за него е било разочарованието от най-близкия му дотогава приятел, легендата Христо Стоичков, който го изоставя в този критичен момент от живота му. Ицо дори не го поздравява само заради факта, че Киряков е станал „обслужващ персонал”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар